Gratis verzending vanaf € 75,-  |  Betaalbare mode voor jong en oud  |  Breed assortiment  |  Eigen inkoop  |  Afspraak=afspraak  |  Veilig betalen via Ideal

Over ons

Leuk dat je onze website bezoekt!

Wij stellen ons graag even aan je voor. Wij zijn Sandra Wolfs en Pascal Houben. In 2014 zijn wij als ondernemerskoppel de winkel aan de Dorpstraat in Nuth begonnen, omdat er in de naaste omgeving duidelijk behoefte was aan iets nieuws en verfrissends op het gebied van damesmode. De keuze voor de naam SAPA Mode behoeft waarschijnlijk geen toelichting.

Gaandeweg hebben wij ons assortiment uitgebreid van dameskleding, schoenen, tassen en accessoires dat wij met trots mogen stellen voor elk wat wils te kunnen bieden. Onze winkel in Nuth is inmiddels dusdanig gegroeid dat wij ervoor hebben gekozen om er een webshop bij te nemen. Hiermee kunnen wij ook klanten bereiken die te ver buiten Nuth wonen om fysiek even een kijkje te komen nemen in onze winkel. Dankzij onze snelle leveringsservice kunnen wij ook hen nu tijdig bedienen.

Uiteraard zouden wij het heel leuk vinden als je ook onze winkel bezoekt, al is het maar voor de ‘look and feel!’, zodat je telkens op de hoogte bent van de laatste modetrends.
We heten je dan ook van harte welkom!